DJ Bart Barocci

Bart Barocci Bellens

Antwerp · Belgium · Joined
DJ / Perform, Serato DJ, Pioneer CDJ2000 Nexus, Cubase, Producing, Ableton Live, Composing, Electronic, Tech House, Acapella, Work In Progress, Future House, Original (demo), Bootleg / Remix, Mashup / Edit, Latin, House, Deep House, Electro House, Progressive House, Minimal, Trance, Trap / Moombhaton, Techno, Booking Agency, Chill
Send a demo/promo
Tracks uploaded by DJ Bart Barocci
About DJ Bart Barocci
Music was my first love and it wouldn't be my last.

Geboren met de muziek microbe moest ik wel in deze branche terecht komen. Al op vroege leeftijd (11j) ontdekte ik dat je met 2 lenco75ers geweldige dingen kon doen in combinatie met een tandy mengpaneel en zelfgebouwde boxen en discobar. Via fuiven en radio Park ben ik vanaf 1984 tot 87 in Dixies terecht gekomen daarna 2.5j Cityclub,3j Castel verder nog op donderdagen en zondagnacht,Caribien, Amnesia, Jimmy's.
Andere discotheken waren BBC, Central park, Xanadu, Rodeo, Baja Beach club, Le Dome, La Boum,...
Door de opkomst van de house in Belgie en NL heb ik het geluk gehad in één van de beste Clubs te kunnen werken als hoofd dj Barocci te Zunderd , QU te Brasschaat, Prestige in Antwerpen en Extreme te Affligem. met gast optredens in vele Belgische en buitenlandse Clubs zoals Priveledge, Limelight, Boccacio, Aquarium, Club X, iT, Dockside, TGV, FTHTG op radio3 NL,....
Tussendoor maakte ik ook nog platen onder BBELL en werkte samen met D Orens voor nrs als Give me a White Line en andere onder het Say No More label.
In 1996 heb ik een stap terug gezet om een gezin en eigen zaak op te bouwen maar de muziekmicrobe heeft er voor gezorgd dat ik na een paar jaar weer terug aan het draaien ging.
Tegenwoordig kan je mij boeken voor retro-sets of electro-minimal sets.
En dankzij de revival van NewBeat tegenwoordig weer heel wat AB en Newbeat party's.
Maar ook 90's en 80's worden top feestjes dankzij de jaren ervaring.
Boeking en info 0483069689 of bartbarocci@gmail.com